Workshops spelregels

Atelier Pretiosa biedt verschillende workshops aan. De omschrijvingen vindt u in de atelierwinkel . Hier kunt u ook plaatsen reserveren en afrekenen.

Spelregels:

 • Workshops op geplande data: u kunt op één van de reeds geplande data inschrijven. Als een workshop al bezet is, ontvangt u binnen 48 uur hierover een bericht. Dan heeft u de mogelijkheid om een andere geplande datum te kiezen.
 • Workshops op verzoek: als u zelf specifieke data voor een workshop in gedachte heeft (bij voorbeeld als activiteit voor een feest), kunt u te allen tijde contact met Atelier Pretiosa opnemen. Dan bespreken wij met u wat de mogelijkheden zijn.
 • Veiligheid: Atelier Pretiosa verzorgt passende beschermende materialen/kleding voor alle aangeboden activiteiten. Deelname aan een workshop is geheel voor uw eigen risico.
 • Betaling: de kosten voor workshops dienen vooraf door u te worden betaald. De (basis-)materialen die in de kosten zijn inbegrepen zijn per workshop beschreven. Als u vooraf of ter plekke voor materiaal van een hogere kwaliteit kiest, brengt Atelier Pretiosa u het prijsverschil in rekening.
 • Annulering:
  1) Als u voor een geplande workshop heeft ingeschreven of als een workshop in overleg met u gepland is, kunt u deze annuleren. Uw verhindering dient u tot uiterlijk 24 uur voor begin van de workshop via contact te melden. Tot aan dit tijdstip kunt u kiezen tussen restitutie van de door u betaalde kosten of de inschrijving op een andere door u te kiezen datum.
  2) Mogelijk heeft u met Atelier Pretiosa extra diensten voor de feestelijke aankleding van een workshop afgesproken. Bij annulering later dan 48 uur voor begin van deze workshop brengt Atelier Pretiosa de kosten voor levensmiddelen/op uw wens aangeschafte materialen bij u in rekening.
  3) Bij annulering korter dan 24 uur voor het geplande begin of bij uw afwezigheid zonder voorafgaande contactopname worden geen inschrijfkosten vergoed.

(Uit de algemene leveringsvoorwaarden van Atelier Pretiosa)

Voertalen:

Workshops en cursussen kunnen in het Nederlands, Engels en Duits worden gehouden.
Workshops and courses can be held in Dutch, English and German.
Workshops und Kurse können auf Niederländisch, Deutsch und Englisch abgehalten werden.

Misschien vind je deze werken ook leuk: